Wat zeggen klanten over mij?

Met sommige klanten werk ik wekelijks samen, met sommigen bijna dagelijks en voor sommige klanten werk ik maandelijks.

 

Het is een kunst om een goede online ondersteuner te zijn, maar Suzan krijgt het voor elkaar. Ze communiceert helder en vlot en denkt met je mee. En dat is wat je nodig hebt! We werken nu bijna een jaar samen en zijn ontzettend blij met wat ze doet.

Manon

Mediasmarties

Wat een fijne en leuke samenwerking met Suzan. Ik kan voor ondersteuning ondernemers dit zeker aanraden. Maar Suzan is meer dan dat, met haar kennis en ervaring blijf ik mijn klanten graag doorverwijzen. Voor meer tijd voor jezelf en taken uitbesteden. Wat ben ik blij met Suzan als VA in mijn team!

Audrey

Studio Online Marketing

Ik vroeg in een klanten interview hoe Jantine de samenwerking met mij vindt. “Wat je voor mij doet is super fijn, je neemt stress bij mij weg en het scheelt mij zoveel tijd. Ik geef je zeker een 10, gewoon een 10, ik ben heel blij met je.

Ik ben heel blij met de snelle reactie en de fijne communicatie.”

Jantine

Leuke Frutsels

Suzan heeft verstand van zaken en is professioneel in haar werk en in haar communicatie. Een fijne samenwerking waarvan ik hoop dat deze nog lang mag duren.

Jessica

Social Media Support VA

Mag ik ook nog even zeggen dat ik heel blij ben met jou, het uit handen geven van dingen die moeten worden aangepast op de website, zo fijn. En ook het meedenken en advies geven. Top.

Jessica

Social Media Support VA

Ik vroeg in een klanten interview waarom Daniëlle graag met mij samenwerkt. “Waarom? Omdat je erg begaan bent met de klant, je denkt mee, en vind niks te gek. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Je denkt mee wat er beter kan, bent snel met beantwoorden van vragen, zelfs ’s avonds ben je begaan. Kortom je bent een fijne dame in omgang.”

Danielle

Esvadesign

 Suzan is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze reageert snel op mails en geeft aan wanneer de opdracht op de planning staat. Het is zo fijn om een eigen VA te hebben die weet hoe jij dit graag wilt. Met altijd fijne mails, korte lijntjes en Suzan denkt met je mee. Van het inplannen van blogs, je nieuwsbrief, tot een krachtige Salespagina schrijven. Dank je wel Suzan!

Audrey

Studio Online Marketing

Wat een fijne en leuke samenwerking met Suzan. Ik kan voor ondersteuning ondernemers dit zeker aanraden. Maar Suzan is meer dan dat, met haar kennis en ervaring blijf ik mijn klanten graag doorverwijzen. Voor meer tijd voor jezelf en taken uitbesteden. Wat ben ik blij met Suzan als VA in mijn team!

Audrey

Studio Online Marketing

Suzan is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Zij heeft de look & feel van mijn website ontworpen waar ik heel blij mee ben. Ook ondersteunt zij mij in het onderhouden van mijn website, zoals o.a. blogs plaatsen en denkt zij mee hoe je het beste een pagina kunt weergeven/vormgeven.

Jessica

Social Media Support VA

Al heel wat jaartjes ken ik Suzan. Suzan helpt mij altijd met pakkende teksten voor op mijn website. Ik zeg altijd slecht te zijn in teksten schrijven, al vertelde Suzan mij dat dat best wel meevalt, maar toch vind ik het erg fijn als Suzan mij meehelpt. Vaak lever ik teksten aan of ik hoef alleen maar wat trefwoorden door te geven en Suzan gaat aan de slag voor me.

Danielle

Esvadesign

Een aantal van mijn klanten:

Met Janneke werk ik al een tijdje samen, Janneke helpt me met de techniek voor mijn klanten, ik help Janneke met het maken van haar website en samen bouwen we websites voor klanten.

Ik werk voor Mediasmarties als VA, ik plaats de nieuwe blogs, zet reviews online en doe allerlei leuke online werkzaamheden zoals het toevoegen van leden aan de online omgeving.

Voor Petra mag ik blogs online zetten, doe ik website onderhoud en doe ik aanpassingen aan de website. Ook plaats ik voor Petra berichten op social media. Ook ben ik de contactpersoon voor haar team van online ondersteuners.

Ik werk samen met Audrey, ik zit ook in haar team. Ik doe wekelijks aanpassingen aan de website, plaats blogs, richt ik nieuwsbrieven in en geef ik advies over haar website.

Voor Cindy mocht ik, samen met Janneke, haar nieuwe website bouwen. Daarnaast doe ik de wekelijks de updates van de website en pas ik de website af en toe aan.

Voor KraamWijs mocht ik de hele website aanpassen en mag ik hen ondersteunen met het bijhouden van de website

Ik werk samen met Jessica in het team van Audrey, daarnaast doe ik wekelijks aanpassingen aan de website, plaats ik blogs en geef ik advies over de website. Klanten die ondersteuning zoeken voor social media stuur ik door naar Jessica.

Voor Tjouke en Bianca doe ik wekelijks website onderhoud en doe ik af en toe aanpassingen aan de website.

Met Daniëlle werk ik veel samen, daarnaast schrijf ik teksten voor haar website. 

Voor de webshop van Jantine mag ik teksten schrijven voor de producten en pagina's.

Christa kwam via Jessica bij mij, ik doe voor haar aanpassingen aan de webshop en geef advies.

Voor Anne werk ik aan haar website, voornamelijk voor de online vindbaarheid voor haar pagina's en blogs.

Hoe werk ik?

Vrijblijvend gesprek

We kijken eerst via een vrijblijvend zoom of telefoon gesprek samen wat ik voor jou kan betekenen.

Planning

Alles we alles in kaart hebben gebracht help ik je met dat gedeelte dat jij niet kunt, waar je zelf niet uit komt, wat je zelf niet leuk vindt of geen tijd voor hebt. Ik kan het werk zelf voor je uitvoeren, maar ik kan je ook uitleggen hoe het werkt, net wat jij wilt!

Aan de slag

Na overleg over het aantal uren, de taken en de planning ga ik voor je aan de slag. Wil jij vaak overleggen, prima. Wil je liever dat ik zelfstandig aan het werk ga, ook helemaal goed. Net wat jij prettig vindt.

Stuur een appje
Heb je een vraag? App gerust!
Appen met Suzan
Hoi, Suzan Biemans hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.