Samenwerkingen

Gea Simons

Ik weet dat jij als ondernemer het beste jouw klanten kunt helpen door niet langer meer bezig te zijn met tijdrovende en energie slurpende taken zoals website aanpassen en onderhouden, e-mailmarketing en SEO. In 3 maanden zorg ik, met mijn team, dat jouw bedrijf 2.0 staat en jij er minder tijd in hoeft te steken. Mijn team heeft voor mij het verschil gemaakt waardoor ik verder kon groeien, dat gun ik jou ook! Ik kijk er naar uit om jou te helpen met jouw bedrijf 2.0!

Social Media Support VA

Elke dag is een nieuwe kans om te starten met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep is een voortdurend proces. Als Virtual Assistant geef ik ondersteuning aan ondernemers in het beheren van social media en het onderhouden van webwinkels. Van advies en ondersteuning bij het inplannen van social media content tot het opzetten van een Facebook en Instagram shop. Met het creëren van content maak ik gebruik van Canva en mag ik mij hierin expert noemen.

Studio Online Marketing

Ik geef coaching aan vrouwelijke ondernemers als Social Marketing en Businesscoach. Vanuit meer focus, structuur en overzicht ga je via het Business Coach Traject naar next level. Via coachcall gesprekken met adviezen die bij jou en je bedrijf passen, als sparringpartner sta ik voor je klaar. Ook voor meer online zichtbaarheid via blog marketing en social media. Je kunt altijd een gratis groeigesprek bij mij inplannen.

Esvadesign

Voor een nieuwe branding voor jouw bedrijf ben je bij Daniëlle van Esvadesign aan het goede adres. Of je nou alleen een logo wil, of een compleet branding pakket, alles is mogelijk. Daniëlle en ik werken veel samen zij ontwerpt dan ook speciaal voor websites die Gea en ik maken en ontwerpt ook speciaal voor Mijnwebwinkel shops die ik voor klanten inricht. Naast een complete branding kun je bij Esvadesign ook terecht voor unieke producten voor jouw (web)winkel.

Wil je graag samen aan de slag?

Wil je graag aan de slag met een van mijn collega’s? Neem dan gerust contact met me op, dan breng ik jullie in contact.

Samenwerken is een fijn onderdeel van ondernemen, met deze collega’s heb ik afgesproken dat wij klanten warm overdragen naar elkaar, wij vullen elkaar aan en zullen jou altijd alle opties bieden. En uiteraard: niets moet, alles mag!

Gea, Jessica, Audrey, Daniëlle & Suzan

Stuur een appje
Heb je een vraag? App gerust!
Appen met Suzan
Hoi, Suzan Biemans hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.