Samenwerkingen

Janneke Toor

Doe waar je energie van krijgt! Dat is mijn motto. Zo haal je het beste uit jezelf, iedere dag weer! Zelf krijg ik energie van redactiewerkzaamheden, (technisch) onderhouden van websites en het inrichten van e-mailmarketing zoals formulieren, nieuwsbrieven en automatiseringen.

Janneke en ik werken samen als een van mijn klanten een technische vraag of uitdaging heeft. Ook bouwen wij websites samen, Janneke doet de techniek, ik de look en samen bouwen prachtige websites voor klanten.

Social Media Support VA

Elke dag is een nieuwe kans om te starten met de online zichtbaarheid van jouw onderneming. Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep is een voortdurend proces. Als Virtual Assistant geef ik ondersteuning aan ondernemers in het beheren van social media en het onderhouden van webwinkels.

Jessica en ik zitten samen in het Team van Gea en van Audrey. Jessica is een kei in het hele social media gebeuren, ik stuur mijn klanten dan ook met veel vertrouwen door. Ook doe ik voor Jessica alle website aanpassingen.

Studio Online Marketing

Ik geef coaching aan vrouwelijke ondernemers als Marketing Mentor en Businesscoach. Vanuit meer focus, structuur en overzicht ga je via het Business Coach Traject naar next level. Via coachcall gesprekken met adviezen die bij jou en je bedrijf passen, als sparringpartner sta ik voor je klaar.

Audrey heeft een team van ondernemers waar ik deel van uit maken, zo verwijzen wij klanten naar elkaar door, maar werk ik ook voor Audrey, ik pas haar website aan en zet nieuwsbrieven voor haar klaar.

Esvadesign

Voor een nieuwe branding voor jouw bedrijf ben je bij Daniëlle van Esvadesign aan het goede adres. Of je nou alleen een logo wil, of een compleet branding pakket, alles is mogelijk. Daniëlle geeft jouw website graag een boost!

Daniëlle en ik overleggen veel voor klanten, maar ook over onze eigen bedrijven. We zijn echte sparringpartners van elkaar.

Wil je graag samen aan de slag?

Wil je graag aan de slag met een van mijn collega’s? Neem dan gerust contact met me op, dan breng ik jullie in contact.

Samenwerken is een fijn onderdeel van ondernemen, met deze collega’s heb ik afgesproken dat wij klanten warm overdragen naar elkaar, wij vullen elkaar aan en zullen jou altijd alle opties bieden. En uiteraard: niets moet, alles mag!

Janneke, Jessica, Audrey, Daniëlle & Suzan

Stuur een appje
Heb je een vraag? App gerust!
Appen met Suzan
Hoi, Suzan Biemans hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.