Werk jij al met Trello?

Check, check, check

Ik werk inmiddels al een aantal jaar met Trello.
Trello is een online tool om overzicht te creëren in jouw werkzaamheden. Je kunt Trello op je laptop gebruiken, maar er is ook een App. In Trello maak je borden aan en deze borden deel je weer in. Even een voorbeeld:

Ik heb een bord: Suzan Biemans

Deze heb ik ingedeeld in:

 • Klant 1
 • Klant 2
 • Klant 3
 • Klant 4
 • Inlog-gegevens
 • Content social media
 • To Do
 • Cursussen die ik wil volgen
 • Afgehandeld

Al mijn klanten hebben een eigen bord. In dit bord zet ik gegevens, informatie en maak ik checklists, ik hou zo van checklists! Zo kan ik alle gegevens van de klant snel terugvinden en kan ik afvinken wat klaar is.  Ook hou ik de gewerkte uren per klant bij.  Soms maak ik een printscreen van de Trello App en stuur ik deze naar de klant, met het urenoverzicht, of de checklist, zo kan de klant ook meteen zien hoe ver ik ben.

Daarnaast werk ik met klanten in Trello. De klant deelt dan een of meerdere borden met mij en zo kunnen wij tegelijk werken aan projecten. Er is een chatfunctie, hier kun je korte berichten naar elkaar sturen. Trello geeft bij iedere wijziging een mention dat er iets gewijzigd is. (dit kun je ook uitzetten) Ook kun je deelnemers van het bord taggen, zo kun je opdrachten doorgeven bijvoorbeeld.

Je kunt Trello dus gebruiken voor je eigen bedrijf maar ook samen met klanten / andere bedrijven. Zo werk ik samen met Gea Simons, wij hebben samen een bord voor onze gezamenlijke klanten, maar ook diverse borden voor haar klanten waar ik ook in werk, samen met haar team.

Ben jij blogger of content creator? Dan kun je Trello inzetten om content te delen met bedrijven waar je mee samen werkt. Zo hoef je niet steeds te mailen en blijft alles zichtbaar voor alle deelnemers van het bord. Maar je kunt ook borden aanmaken per onderwerp en hieronder dan weer de ideeën voor verschillende blogs. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Trello kan ook ingezet worden als content planning. Voor jezelf of voor je VA die voor jou je berichten inplant.

Een bord met: Maandag:

7:00 uur bericht facebook over:
15:00 uur bericht Instagram over …
19:00 uur blog delen

Je kunt alle tekst, linkjes en beeldmateriaal kwijt, zodat alles fijn bij elkaar staat.

Ben je al enthousiast? Dan heb ik nog een leuk feitje, Trello is namelijk helemaal gratis!
Je maakt een account aan en je kunt meteen aan de slag.
Een betaald account kan, maar heb ik tot nu toe nog niet nodig gehad.

Blog Suzan Biemans Werk jij al met trello?

Kan ik je helpen?

Online Ondersteuning

Kom je er zelf niet helemaal uit, heb je gewoon een keertje online ondersteuning nodig voor jouw mooie creatieve bedrijf? Ik help je graag!
Ik kijk met een frisse en vrolijke blik naar de voorkant van jouw bedrijf. Denk hierbij aan je website, de uitstraling en teksten, de nieuwsbrief, maar ook product teksten, hoe ziet jouw social media er uit, kortom ik kijk naar het hele plaatje als jij dat wil.

Hier kan ik je mee helpen:

 • Ik pas je website aan naar jouw wensen en mijn inzicht.
 • Ik help je bij de klantbeleving van jouw klanten, waar loopt jouw klant tegenaan, wat kun jij hieraan doen.
 • Ik herschrijf product-/ website teksten voor je, jij geeft een opzetje en ik pas het (waar nodig) aan.
 • We maken samen een plan voor meer zichtbaarheid, via social media, nieuwsbrieven of andere manieren.
 • Kortom, ik denk met je mee, daar waar jij vastloopt binnen jouw bedrijf.
Deel deze pagina met andere onderneemsters
Stuur een appje
Heb je een vraag? App gerust!
Appen met Suzan
Hoi, Suzan Biemans hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.