Wie is Suzan

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Suzan, een vrolijke 45 plusser, getrouwd met Patrick & samen hebben wij twee dochters (2000 & 2001) & een zoon (2003). Wij wonen in Duiven, vlakbij Arnhem in Gelderland.

Op het strand, aan zee met zon ben ik het gelukkigst. Ik ben een echt zomermeisje, geboren in Juli 1974.

Ik hou van vogeltjes, bloemen, konijnen, honden, geitjes, giraffen & ezels. Ik ben dol op vrolijke kleuren, stippen & bloemen, maar ik hou ook van een rustige stijl, het liefst landelijk. Ik ben de jongste van 3 zussen, kom uit de Achterhoek en ben een echt dorpsmeisje. Ik draag alleen jurkjes, het liefst zo vrolijk mogelijk. Het liefst verplaats ik me op mijn elektrische fiets, autorijden is niet mijn hobby.

Vind jij het ook zo leuk, een eigen bedrijf runnen?

 

Het is niet “zo maar even leuk voor er bij” maar hard werken
& goed nadenken over wat de volgende stap is.

 

Soms kun je daar best wat hulp bij gebruiken.

Ik onderneem parttime. Hier heb ik bewust voor gekozen, niet omdat ik nog een andere baan heb of omdat ik niet genoeg tijd heb. Gewoon omdat ik dit zo wil! Ik kies er bewust voor om alleen de ochtenden te werken en de woensdag helemaal vrij te zijn. Ja wij hebben een druk gezin, maar dat is niet de reden, de reden is echt omdat ik niet fulltime wil werken, er zijn zoveel andere leuke dingen te doen in het leven!

Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer, eerst met een webshop bij MijnWebwinkel daarna met een online platform voor webshops en ruim 6 jaar als Online Etaleuze. Sinds september 2022 ben ik gaan ondernemen onder mijn eigen naam: Suzan Biemans, dit past beter bij wat ik nu doe. Ik werk uit eigen ervaringen & heb veel geleerd bij cursussen voor de kleine ondernemer. Door het volgen van cursussen, het bezoeken van evenementen voor ondernemers & het volgen van online trainingen ben ik waar ik nu sta. Zo volgde ik een webwinkel cursus in Amsterdam, leerde ik teksten schrijven in Utrecht, volgde ik een 3 maanden programma om WordPress sites te bouwen, volgde ik vervolgens een cursus online programma bouwen, doorliep ik een cursus hoe je nieuwe producten lanceert & deed ik een online cursus voor het maken van e-books in Canva. Ook lees ik veel boeken over ondernemen, prijzen bepalen, mindset & online marketing. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in Klantbeleving en mag ik mezelf Klantbelevingstrainer noemen. Ik volg iedere paar maanden nieuwe trainingen om bij te blijven in de snelle wereld van het online ondernemen.

Ik kan jou helpen om jouw mooie bedrijf te laten groeien! Durf jij die stap met mij aan?

Mail me dan!
Suzan@suzanbiemans.nl

Stuur een appje
Heb je een vraag? App gerust!
Appen met Suzan
Hoi, Suzan Biemans hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.