Tips & Linkjes

Als VA / online ondersteuner van kleine ondernemers, werk ik met verschillende tools en programma’s. Via deze pagina wil ik jou, mijn (potentiële) klant, helpen om goede keuzes te maken voor jouw bedrijf. Daarnaast helpt dit mij met extra inkomsten, omdat ik op deze manier iets extra’s verdien naast mijn gewone “uurtje factuurtje” inkomsten.

Het Divi thema heb ik zelf gekocht en mag ik gebruiken voor andere websites, met de verkoop aan jou verdien in mijn investering terug. Bij andere tips heb ik een affiliate afspraak met het bedrijf.

Ik geef alleen tips over programma’s en tools waar ik zelf helemaal achter sta, waar ik zelf of mijn klanten fijn mee werken, wat tijdwinst oplevert of waardoor je makkelijker kunt werken.

Heb je vragen? Mail me dan gerust!

 

Divi thema

Heb of wil jij een WordPress website en weet je niet welk thema je moet kiezen of werkt jouw huidige thema niet fijn? Kies dan voor het Divi thema! Echt, hier krijg je geen spijt van. Ik werk al 7 jaar met WordPress en het Divi thema en geloof me, als ik het kan … dan kan jij het zeker!

Je maakt het dit thema een prachtige website die je makkelijk kunt aanpassen door middel van blokken die je plaatst, verschuift, wijzigt of verwijderd. Je hoeft niet met codes te werken. Het divi thema wordt constant geüpdate, deze updates zitten bij de aankoop van dit thema in.

Het leuke is, dit thema koop je gewoon bij mij! Het Divi thema kost €50,00 excl btw, hiermee heb je levenslang toegang inclusief updates. (Deze updates voer je zelf uit, net als je WordPress en plug-ins update)

  • Uiteraard wordt het Divi thema, door Janneke, mijn technische collega, voor je geïnstalleerd op jouw website.
  • Je bestelt het divi thema per mail, je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een mail met factuur van mij.
  • Na betaling van de factuur installeert Janneke voor jou het divi thema.

 

 

Moneybird Administratie & Urenregistratie

Ik gebruik al jaren het factureringssysteem van Moneybird. Dit bevalt erg goed! Ik verzend mijn facturen automatisch, ik plan terugkerende facturen in. Klanten kunnen makkelijk betalen bij iDeal. Moneybird registreert zelf de betalingen en betaalt een klant per overschrijving, dan zet ik zelf de factuur op betaald. Ook dit kun je trouwens automatiseren, dit heb ik zelf alleen nog niet gedaan.  Het facturatie systeem werkt zo makkelijk, facturen worden automatisch aangemaakt, eventuele te-laat-betalers krijgen een mail van Moneybird (zo fijn dat ik dat niet meer zelf hoef te bedenken) en is zelfs te koppelen aan WordPress!

Ook gebruik ik de urenregistratie van Moneybird! Ik klok bij iedere klus in en weer uit. Zo weet ik voor mezelf hoeveel tijd ik aan iets kwijt ben, maar zo hou ik ook exact de uren voor mijn klanten bij. Je kunt vanuit je urenoverzicht zo facturen maken, zodat je jouw klant een factuur kunt sturen van de exacte uren, op de minuut af. Je maakt zelf contacten en projecten aan, je kunt ook kiezen voor een contact die al in je klantenlijst staat. Je zet in de omschrijving wat je aan het doen bent en het systeem doet de rest. De urenadministratie is niet alleen voor jezelf, ook de belastingdienst wil graag dat je je uren bijhoudt voor het urencriterium. Eens per kwartaal draai ik een excel lijst uit het systeem en deze bewaar ik op mijn harde schijf zodat ik dit makkelijk aan kan leveren als de belastingdienst om mijn urenregistratie vraagt.

Wil je weten hoe het werkt?
Moneybird heeft een hele leuke actie voor jou en mij!

Als jij je via mijn link aanmeld krijg jij niet 60 maar 120 gratis testdagen bij Moneybird & ontvang ik een leuke bonus als jij je daarna definitief aanmeldt.
Je zit nergens aan vast, maar ik kan je zeggen, je bent snel verliefd hoor!

Een webshop bij Mijnwebwinkel

Wil jij graag een webshop starten? Mijn advies is om deze bij Mijnwebwinkel te starten. Mijnwebwinkel werkt met een fijn, makkelijk systeem, zij lossen problemen voor je op (vaak voor dat je zelf doorhebt dat er een probleem is) en je maakt in no-time een prachtige webwinkel!

Ik heb een leuke actie voor je:

Meld jij je als nieuwe klant aan bij Mijnwebwinkel, gebruik dan code ETALEUZE10 via deze link, dan ontvang jij 10% korting op het eerste jaarabonnement!
Ik ontvang dan ook een leuke bonus, omdat dit een affliliate samenwerking is, dat is toch een leuke win-win situatie.

Heb je hulp nodig bij het opzetten of aanpassen van je Mijnwebwinkel shop? Kijk dan eens bij Online Ondersteuning.

Mailblue

Mailblue een fijn, makkelijk en betaalbaar nieuwsbrief systeem. Via de nieuwsbrief informeer je je (potentiële) klanten over nieuwtjes, nieuw geschreven blogs, informatie over nieuwe ontwikkelingen binnen hun bedrijf, maar ook nieuwe ontwikkelingen bij derden waar de klant van moet weten. Webshop eigenaresses informeren klanten via de nieuwsbrief over nieuwe producten, fijne acties, kortingscodes. Maar ook waar jouw webshop te vinden is op een braderie of markt. Met een nieuwsbrief hou jij klanten op de hoogte van alles dat in jouw bedrijf gebeurd en meer.

Een nieuwsbrief staat los van alle social media kanalen, dat is fijn maar ook gewoon belangrijk, zo ben je niet afhankelijk van Instagram, Facebook of Treads.

Mailblue is natuurlijk ook heel fijn voor funnels, een reeks mailtjes naar klanten die iets bij je hebben gekocht, interesse hebben in een cursus of … ga zo maar door.

Mailblue werkt fijn en makkelijk, maar ik kan me ook voorstellen dat je hier graag hulp bij wilt, omdat je het zelf niet ziet zitten, omdat je geen tijd hebt of omdat je denkt, gezellig! samenwerken met Suzan en of Janneke.

  • Je kunt via mijn link een acount aanmaken.
  • Een abonnement heb je al vanaf €9,00 per maand (je betaalt dan jaarlijks)
  • Hierbij krijg je gratis toegang tot de Mailblue Academy waardoor je snel aan de slag kunt.

 

Wil je liever niet zelf aan de slag?

Dan kan Janneke, mijn technische collega, je helpen!

  • Opzetten van Mailblue, inclusief inschrijfformulier op je website.
  • Funnel(s) maken en inrichten

Ik kan je later helpen met:

Stuur een appje
Heb je een vraag? App gerust!
Appen met Suzan
Hoi, Suzan Biemans hier!

Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een appje.